Regional Madkultur Vestjylland


flag_dk

Velkommen til Regional Madkultur Vestjylland

I Vestjylland er vi en sammenslutning af fødevareproducenter, madhåndværkere, gastronomer og fødevareinteresserede, der alle brænder for at formidle kvaliteten og smagen af alle de gode råvarer, vi er så heldige at have lige ved hånden.

Vi lever i et område med storslået natur, formet under og efter den seneste istid for 11-22.000 år siden. Isen efterlod et sandt spisekammer med hav, fjorde, enge og god landbrugsjord.

Vi byder gerne nye medlemmer velkommen i netværket og her kan du se kriterierne, vedtægterne og ansøgningskemaet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores formand:

John Smith på brygger@staarup.dk eller  næstformand/koordinator: Margrete Moore på fishandmoore@gmail.com

 

Her er fisk, skaldyr, frilandsgrise, kødkvæg, lam, fjerkræ, vildt, honning, frugt, grøntsager, is, øl og sågar whisky i verdensklasse.

I Vestjylland er vi stolte af både at holde gode traditioner i hævd og samtidig være innovative for at fremme den gode kvalitet. Vi producerer fødevarer af høj kvalitet både til den daglige madlavning og de sublime oplevelser i gourmetkøkkenet.

Denne guide viser vej til en række fødevareoplevelser i hele Vestjylland. Brug den som både inspiration og vejviser til nye smagsoplevelser i hele området.

 

Velkommen og velbekomme.

ktfl

flag_de

Willkommen zu regionaler Esskultur Westjütland

Wir sind ein Netzwerk von Lebensmittelproduzenten, Artisanen und Chefs, die alle dafür brennen das Wissen um, und den Geschmack von unseren, lokalen Lebensmitteln zu vermitteln.

Unsere Landschaft wurde von der letzten Eiszeit vor 20.000 Jahren geprägt und liefert uns heute fantastische

Lebensmittel, durch eine Speisekammer von Meer, Fjorden, Wiesen und Ackerland: Fisch, Krustentiere, Freiland Schweine, Rinder, Lämmer, Geflügel, Frucht und Gemüse, Honig, Eis, Bier und sogar weltklasse Whisky.

Wir sind stolz auf unsere Produkte, die mit einer Auge auf die gute Tradition, sowie mit Innovation und Inspiration hergestellt werden. Damit sie eine Bereicherung für die Küche Zuhause, gleichermaßen wie die im Gourmetrestaurant werden.

Willkommen und Guten Appetit.

Mad på tallerken

flag_gb

Welcome to Culinary Heritage West Jutland

We are a network of food producers, crafts people, chefs and enthusiasts, who are keen to spread the knowledge about the quality and taste of our superb, local products.

Our countryside was shaped during the latest Ice Age some 20.000 years ago and now provides the veritable larder of sea,

fjords, meadows and arable land, which supplies us with fish, crustacians, freeland pork, beef, lamb, poultry, game, honey, fruit and veg, ice cream, beer and even world class whisky.

We are proud to produce quality food and drink, in keep with good tradition, but also with the necessary inspiration and innovation to satisfy the home cook, as well as the gourmet chef.

Welcome and Bon Appetite.