Kvinde ryger e cigaret
Nyheder

Kom i gang med e-cigaretter

Der er så mange gode grunde til at stoppe med at ryge, og størst er naturligvis de sundhedsmæssige konsekvenser af rygning. Faktisk er der ingen grund til at ryge – kun vanen og afhængigheden fastholder rygere i deres aktivitet. Hos Go smoke kan du få hjælp til at kvitte piben eller smøgerne. Med en e-cigaret kan du nemlig minimere de mange sundhedsskadelige elementer ved rygning. Uden tobak undgår du en hel masse kræftfremkaldende stoffer, og du kan se frem til et sundere og bedre liv.

Hvad er en e-cigaret?

En e-cigaret er en anderledes cigaret. Det er en elektronisk cigaret. Den er ganske enkelt et fantastisk alternativ til almindelig tobaksrygning. Dét du indhalere, når du ryger på en e-cigaret, er damp tilsat smag. Du bruger e-cigaretten i situationer, hvor du normalt ville have røget en cigaret, og mindsker risikoen for sygdomme. Det er ikke uden mulighed for sundhedsskadende konsekvenser at ryge på en e-cigaret, men det er langt mindre skadeligt end at ryge tobak.

E-cigaretten gør, at du kan undgå dårlig røglugt, gule fingre og lignende konsekvenser af tobak. Undgå ubehagelige sociale situationer, hvor andre mennesker føler afsky for din usunde vane, og undgå at forlade festen konstant for at ryge. Med andre ord bliver dit liv uden tobak lettere, renere og sundere. E-cigaretten kan med og uden nikotin hjælpe dig til et rygestop, og fungere som en overgang fra ryger til ikke-ryger.

Den elektriske cigaret kan faktisk være langt mere lækker, end den klassiske cigaret med tobak i. Det kan den i særdeleshed på grund af alle de lækre smage på markedet, som man kan vælge imellem. Det kan ganske enkelt være alt fra vandmelon til cola, din nye e-cigaret kan smage af, og det er jo ikke dårligt! Find din yndlingssmag online allerede i dag, og bliv klar til at kvitte smøgerne allerede i morgen.

En E cigaret startpakke

Med en god e cigaret startpakke kommer du hurtigt smøgerne til livs, og opnår en sundere krop. Med en e cigaret startpakke vælger du først en eller flere e-cigaretter i den farve, du bedst kan lide. Få hjælp online og læs om forskelle og ligheder mellem forskellige typer af e-cigaretter for at finde den slags, der passer bedst til dig og dine behov. På en side som Go Smoke finder du mere end 100 væsker til din e-cigaret, og din startpakke kan derfor indeholde lækre, indbydende smage. Væsker, der fyldes i din e-cigaret, sørger for at bringe smag og damp, når de aktiveres ved rygning.

Husk at købe en startpakke med en eller flere e-cigaretter og en medfølgende oplader, der passer til. Der medfølger desuden en coil i en god e cigaret starterpakke. Dertil kan du tilkøbe forskellige typer af såkaldte mods og sikre dit device længere levetid i forhold til batteri. Sidst, men ikke mindst, modtager du med den gode startpakke en brugermanual, som du kan forholde dig til i begyndelsen af dit brug af e-cigaret. Cigaretten er nemlig nem at bruge, når man først er blevet introduceret godt til produktet og tilbehøret dertil.

Kommentarer lukket til Kom i gang med e-cigaretter