makeup
Main

Føl dig smuk og veloplagt

En god og sund morgenrutine. Det er noget vi alle ønsker, efterstræber og bare altid har lidt svært ved at fastholde. En god morgenrutine bør indeholde en sund morgenmad, masser af væske og hvad der end får dig til at vågne og føle dig frisk til resten af dagen. For de fleste mennesker er det særligt vigtigt, at se frisk og veloplagt ud, lige fra morgenstunden. For det er sådan nogle føler sig selvsikre og klar til at komme i gang med dagen. En måde man kan opnå dette på er ved at bruge makeup, der får dig til at føle dig smuk. Nogle kan lide et let lag makeup der ser naturligt og afdæmpet ud, og andre er mere til et dristigt look, der får dig til at skille dig ud fra mængden. Uanset hvad du bedst kan lide, er det altid godt at havde et stabilt lager med de genstande af makeup du ved du altid kan bruge – dvs. concealer, Foundation, mascara og måske en øjenbrynspensel. Et sådan lager kan nemt blive dyrt, og måske kan du ikke finde alle de ting du ønsker i din lokale butik. Men på internettet kan du finde alle disse basisting – og lidt til, til gode tilbud. Det er også nemt at smide alt ned i din virtuelle indkøbskurv på én gang, når du køber makeup på nettet.  

Til hverdag og fest 

Hvis du ønsker at spare tid og energi, når du om aftenen skal gøre dig klar til at tage i byen med veninderne eller ud og spise med kæresten, kan du med fordel nøjes med at shine dit hverdagslook op. Har du allerede lagt din Foundation, concealer og øjenbryn, er der ingen grund til at gøre dette forfra. Du kan blot friske op hvor du føler det er nødvendigt, og gøre dit hverdagslook til et festlook, ved at lægge en øjenskygge i modige farver, sammen med en dristig læbestift. Så næste gang du shopper på nettet, så køb en øjenskyggepalet, med et bredt udvalg af farver, så du altid har noget sjovt at vælge imellem, når du skal til fest, eller hverdagen bare skal være lidt mere særlig.  

Makeup til den hud 

Hvis du ofte bruger makeup, er du nok allerede bevidst om at ikke alt makeup er ens, og ikke alt makeup passer lige præcis til dig og din hud. Har du eksempelvis tør hud, bør du ikke bruge en Foundation der udtørrer din hud, og har du derimod tendens til fedtet hud, bør du ikke bruge en Foundation der olierer din hud, mere end højest nødvendigt. Det er vigtigt at være opmærksom på når du køber nyt makeup, særligt når du køber fra et nyt mærke. Det smukke ved handel på nettet, er at alt information om det givne produkt, er let tilgængelig når du læser om varen, og ofte er typerne af makeup også inddelt efter hudtype. Det skaber overblik når du shopper og gør det nemmere for dig at finde lige præcis det mærke der passet til din hud og dine krav.   

Kommentarer lukket til Føl dig smuk og veloplagt