Nyheder

Pak tøjet til jeres næste udenlandsrejse

Har du og din familie bestilt en rejse til udlandet? Det er altid spændende, men det kan være svært at regne ud, hvad man skal pakke; især, hvis man ikke har taget familien med før. Der er nemlig forskel på en ferie alene eller med andre voksne eller en ferie med børnene. Der er meget, der skal pakkes, så find kufferten frem, og læs her, hvad du skal putte i den!

Når familien skal på ferie…

Nu hvor corona så småt har en mindre effekt på vores hverdag, begynder mange at tænke i ferier og rejser til udlandet, og det gælder også Danmarks mange børnefamilier. Det er jo også skønt at rejse, og man får mange unikke og gode minder med familien, som man kan snakke om mange år efter. Men ingen rejse uden bagage! Udover de vigtige ting såsom pas og dokumenter, skal man jo også have rigeligt med tøj med til lejligheden. Dog er det ikke altid lige nemt at regne ud, hvad for noget tøj man skal tage med.

Tøj til vejret

Først og fremmest skal det medbragte tøj selvfølgelig passe til vejret ved jeres feriedestination. Men det er nemmere sagt end gjort. Det kan være en god idé at tjekke vejrudsigten for stedet, så I har en bedre idé om, hvad der skal pakkes. Selv hvis det er et sted, der er varmt, skader det ikke at medbringe en sweater og et par lange bukser også, til hvis nu der pludselig kommer en dag med lavere temperaturer. Desuden er der mange lande, hvor det er varmt om dagen, men koldere om aftenen, og så gælder det jo om at være forberedt.

Godt fodtøj

Det er også vigtigt, at I har godt fodtøj med på rejsen! Typisk går man jo meget, når man er på ferie, hvis man for eksempel skal ud og se naturen, byen eller gå langs stranden. Så duer det ikke, hvis sandalerne skarver eller giver vabler. Her kan Ecco børnesandaler være det rette valg til de yngste i familien. Ecco sandaler til børn er nemlig komfortable og støttende for fødderne, så de små kan gå stabilt og behageligt under ferien. Huden kan ånde, sveden kan fordampe og ledes væk, og dine børn kan løbe og lege iklædt deres Ecco børnesandaler.

Ecco børnesandaler er til at betale, og de holder også i lang tid, så dit barn kan gå med sine Ecco børnesandaler et par somre, og så give dem videre til sine yngre søskende, når de selv er vokset ud af dem. Du kan finde Ecco børnesandaler online eller i de fleste skobutikker.

Fint tøj?

Overvejer I, om I også bør tage noget finere tøj med? Det kommer jo helt an på, hvad I vil lave. Hvis I befinder jer på en afslappet campingplads, er det nok ikke nødvendigt, men hvis I gerne vil ind og spise på en flot restaurant eller tage på kunstgalleri, skader det ikke med en fin kjole eller to og en pæn skjorte. Det kan også være sjovt at have det med, hvis I pludselig får lyst til at gøre noget, hvor fint tøj kræves.

Kommentarer lukket til Pak tøjet til jeres næste udenlandsrejse