camping ry
Nyheder

Sådan bliver du en ægte campist

Bryrup camping er en skøn naturcampingplads i Østjylland ved Ry, der har et stort naturareal og skønne campinghytter at leje. Her kan I campere med jeres telt, campingvogn, autocamper eller leje en hytte. Uanset hvad, er der meget godt at sige om denne campingplads, der ligger naturskønt ved Ry og Gudenåen. Det er et meget smukt sted i Danmark, som mange danskere værdsætter, år efter år, at besøge. Her kigger vi nærmere på, hvordan I kan forholde jer, hvis I er nye campister. Hvad skal man købe og hvad gør man, når man er på camping? 

Telt, sovepose og liggeunderlag

Når I vælger at sove i telt, er der stor forskel på teltene. Der er små telte, som rummer en til to personer, hvor der er et lille fortelt. Hvis I ikke har så meget oppakning med og kun er højst to personer, kan dette telt være fint. I kommer til at ligge tæt, men det gør vel heller ikke noget. Tag gerne ørepropper med, både pga. den andens snorken men også pga. de lyde, der kan være mange af på en campingplads.

Det kan være rart, hvis du er lydfølsom og ikke er vant til, at dit midlertidige hjem har så tynde vægge. Hvis I er en større familie, skal I købe et større telt, med flere rum i og et større fortelt. Her kan I stå op og også opholde jer i forteltet, hvis det er dårligt vejr. Her kan I også have en del oppakning, og dermed rummer det mere bagage. I kan vælge at købe et billigt og tyndt liggeunderlag eller I kan vælge en luftmadras, der er blødere og mere komfortabel, men også kræver en luftpumpe, der skal slæbes. Er I i bil, er det sikkert ikke noget problem. Soveposen skal være af god kvalitet, for det kan stadig være koldt om natten i Danmark. 

Husk hammer til pløkkerne

Når I skal slå teltet op, skal I bruge pløkker til at hamre barduner, oversejlet og underlaget fast med. Alt efter hvilken type jordbund der er, som kan være grus, sten og blød eller hård jord, skal I bruge nogle normale pløkker eller nogle, der er designet til hård jordbund. Spørg eventuelt i campingbutikken. Hvis I camperer i Danmark, er det som regel nok med de normale pløkker, eftersom I ikke skal campere på et bjerg eller ved stenstrand. På Camping Ry er der en fin jordbund og her skal I huske at tage en hammer med til at hamre pløkkerne i med. En Campingplads Ry er altid et sted, hvor de andre campister er villige til at låne jer deres hammer og andet grej, hvis I skulle have glemt noget. En hammer til telt kan være af gummi, så den ikke slår så hårdt. 

Et trangia sæt til mad

Hvis I gerne vil gå all in på camping, er der mulighed for at I laver jeres egen mad på et lille gasblus og har medbragt dåsemad og glaskartofler hjemmefra. Det er så hyggeligt at sidde udenfor teltet og lave mad på den simple måde. Helt i zen og i pagt med naturen. 

Kommentarer lukket til Sådan bliver du en ægte campist