Paraply
Main

Ekstra eksponering når det regner

Leder din virksomhed efter en unik måde, hvorpå i kan skabe opmærksomhed for jeres virksomhed? Ønsker i at skille jer ud, ved at vælge en praktisk reklameartikel som mange har lyst til at bruge i hverdagen. Paraplyer med tryk, kan være en oplagt reklameartikel for din virksomhed, hvis i ønsker at skabe opmærksomhed omkring jeres brand og jeres fremtidige kampagner.

En paraply med logo giver dine kunder glæde

Mange kunder kender følelsen af, at få en reklamegave, som de ikke har brug for og som ender hjemme i skabet. Det kan nemlig være en flad fornemmelse som kunde, hvis man ved, at der ikke har været de store tanker bag gaven. I bør vælge en paraply med tryk, hvis dit firma ønsker at levere en reklameartikel som dine kunder med garanti får brugt i hverdagen.

Paraplyer ses overalt i Danmark, men har som regel det samme kedelige design. Det pynter ikke bybilledet, med en neutral paraply og er heller ikke en lækker accessorie.

TopSupplies er virksomheden, der giver dig muligheden for at give dine kunder en luksuriøs reklamegave, som de med garanti vil slæbe med ud i bybilledet.

Lad din reklameartikel bevæge sig ud i bybilledet

En kvinde kommer gående ned ad gaden. Hun kommer ikke løbende, som de mange andre, men tager sig god tid. Hun kigger på bygningerne og på de andre mennesker. Hun stopper såmænd op og kigger på butikkerne, som lige har fået den nyeste kollektion hjem. Der er ikke nogle andre som kigger på butikker, på bygninger eller på hinanden. De har travlt med at skærme sig selv for regnen, med ærmer fra deres jakker. Nogle har endda fundet en gammel og aflagt afvis, som de har placeret over hovedet, for ikke at ødelægge frisuren. Kvinden, som kommer gående roligt ned ad gaden, har en paraply i hånden. Men ikke hvilken som helst paraply. Paraplyen med logo er bordeaux. Logoet er placeret hele vejen rundt på paraplyen, så alle kan se og genkendes brandet. Den bordeaux farve, matcher hendes støvler og hun spadserer yndefuldt ned langs gaden. Mange kigger på hende og ønsker, at de selv var udrustet med så smart en accessorie.

Kun fantasien sætter grænser

En paraply med logo kan være en effektiv måde, at få jeres brand og kampagner ud i bybilledet. Lad jeres kunder og samarbejdspartnere glædes over jeres paraplyer med tryk i smarte farver og designs. Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad i kan skabe hos TopSupplies. I viser tilmed, hvordan jeres firma er nytænkende, da jeres reklameartikler har et helt unikt udseende. Den skiller sig ud fra den klassiske ide om en reklameartikel, med sit smarte look.

En paraply med logo fås også i bæredygtige materialer, hvis din virksomhed bestræber sig på at opretholde en miljøvenlig profil. Glæd dine kunder med paraplyer med logo, og vær med til at afskaffe miljøskadelige produkter fra reklamebranchen.

Kommentarer lukket til Ekstra eksponering når det regner