totalentreprenør
Main

Totalentreprise – hvad er det, og hvorfor skal du vælge det?

Byggeprojekter kan nogle gange være en uoverskuelig størrelse. Der er så mange forskellige ting, der skal være styr på. Materialer, tilladelser, deadlines og meget andet skal alt sammen arbejde sammen for, at du når godt i mål. Hvis du synes det lyder uoverskueligt, så er der heldigvis hjælp at hente! 

Hvad er totalentreprise? 

Totalentreprise får sit navn fordi denne form for entreprise er total, sjovt nok. Det vil sige, at hvis du vælger en totalentreprenør løsning, så får du hjælp til absolut alle aspekter af dit byggeprojekt, om det så er administrativt eller selve opførelsen af byggeriet.  

Denne løsning samler flere fagområder under samme paraply. Skal du måske renovere huset fra ende til anden? Så kan det være, at du gerne vil have en totalentreprenør, der kan hjælpe dig med at holde overblikket. Og så kan de også skaffe dig alle de eksperter, du skal bruge, om det så er en murer, tømrer, elektriker – you name it, så kan totalentreprenøren klare det! 

Hvem kan hjælpe dig? 

Måske har du læst ovenstående og tænker, at det giver perfekt mening for dig at hyre en totalentreprenør. Men hvem skal du dog hyre? 

Du kan finde en professionel totalentreprenør på dette link: https://egerbyg.dk/. Egerbyg er et entreprenørfirma med base i Hvidovre, der siden 2007 har hjulpet danskerne med at føre deres byggedrømme ud i livet ved at tilbyde en samlet løsning, der gør det nemt og overskueligt at afslutte byggeprojekter.  

Egerbyg kan tilbyde gennemprøvede processer og kompetente, faglærte medarbejdere med ekspertise indenfor et væld af områder, der sikrer, at du får det bedst mulige resultat. Med en totalentreprenør fra Egerbyg, så skal du kun kommunikere med en enkelt person, der fører dine visioner ud i livet.  

Hvorfor Egerbyg? 

Når det kommer til totalentreprise, er det vigtigt, at du finder et firma, du har tillid til. Medmindre du ønsker andet, er målet jo, at du skal have så lidt med byggeriet at gøre som muligt. Det betyder til gengæld også, at god kommunikation er et kæmpe must. Og det kan du finde hos Egerbyg.  

Egerbyg bestræber sig nemlig på at holde dig opdateret og involveret i det omfang, du ønsker det. Kun sådan kan du få netop den løsning, du har ledt efter.  

Fordelen ved et firma som Egerbyg er, at du får meget mere frihed og kan vide dig sikker i, at arbejdet der bliver udført også bliver udført korrekt, da det er de rigtige fagfolk, der udfører det.  

I forhold til opgaver, så slipper du for at tænke på: 

  • Koordinering af diverse håndværkere 
  • Kontakt til myndigheder i forhold til tilladelse og andre administrative opgaver 
  • Udarbejdelse af tegninger og projektbeskrivelser 

Så hvis du ønsker en nem og gnidningsfri byggeproces, så kan denne løsning altså være noget for dig.  

Hvis du stadig er i tvivl om totalentreprise, eller måske ønsker at høre mere om fx hovedentreprise, som Egerbyg også specialiserer sig i, så kan du kontakte firmaet for en uforpligtende samtale, hvor du kan få gode tips og råd til, hvordan du skal håndtere dit byggeprojekt.  

Kommentarer lukket til Totalentreprise – hvad er det, og hvorfor skal du vælge det?