plankebord
Nyheder

Find det perfekte plankebord til hjemmet

Et plankebord er personligt, unikt og et møbel der sætter et særligt præg på hjemmet. Det er mere eller mindre et stort stykke kunst i sig selv at have stående. Derfor er det også særligt vigtigt, at du vælger det helt rette plankebord til at have stående i hjemmet. Det bord du vælger, bør ikke gå på kompromis med kvaliteten, da en af de mange fordele ved plankerne er, at de kan holde en hel livstid eller mere, så længe bordet er lavet efter forskrifterne. Med det rette plankebord får du muligheden for at sætte et præg på dit hjem, med lidt mere end blot et bord.

Vælg selv din model og design

Det er muligt at designe dit eget plankebord. Ved at vælge model, træsort, finish og bordben, får du muligheden for at lave et bord der passer præcis som du gerne vil have det ind i din indretning. Du kan bestille det hele online og få det leveret til døren, lige klar til at sidde ved. Vælg selv om dit bord skal have muligheden for at blive udvidet med tillægsplader eller om der skal være bestemte dimensioner, der gør at det passer perfekt ind i dit hjem. Der er uendelige muligheder for kombinationer af sorter, finish og tilbehør der gør, at lige præcis dit bord bliver unikt og personlig, passende ind i din stil, dine ønsker og opfylder dine behov.

plankebord
Wooden Wood Backgrounds Textured Pattern Wallpaper Concept

Vælg de rette stole

Når du gerne vil designe og købe et plankebord, så har du mulighed for at færdiggøre udtrykket, ved køb af de rette stole dertil. Stolene har stor betydning for det visuelle syn, som dit bord vil få. Du kan style plankebordet råd eller klassisk, afhængigt at hvilke stole du vælger at sætte sammen med. Har du stole du i forvejen gerne vil bruge, så er det vigtigt at du tager højde for disse, når du skal designe dit nye bord.

Hvordan vedligeholdes det?

Der er flere forskellige tanker om hvordan man bedst muligt vedligeholder sådan et bord. Materialerne og den finish, oliering eller lak, som dit plankebord har fået, kan have betydning for, hvordan du bedt vedligeholder det. Dog er der nogle enkelte ting som går igen, uanset hvilket plankebord der er tale om. Når du skal gøre sådan et bord rent, så er det vigtigt at du passer på træet. Her bør du anvende så få kemikalier som muligt. Har du alligevel brug for at anvende sæbe, så anbefales det at du udelukkende anvender en mild sulfooplæsning til rengøringen. Hvis dit bord ikke er lakeret, så er det mest stor sandsynlighed behandlet med olie. Olien suger sig ned i træet og sørger for at fedt og snavs ikke sætter sig fast i træets overflade. Derfor er det også vigtigt, at du med et olieret plankebord, jævnlig olierer og efterbehandler overfladen, så ikke det er lige så modtagelig overfor snavs, det gør det også nemmere at rengøre på daglig basis. Det kan måske lyde lidt besværligt, men sådan et bord er det hele værd.

Kommentarer lukket til Find det perfekte plankebord til hjemmet