Popsi og Krelle
Nyheder

Glæd dit barn med Popsi og Krelle merchandise

Hvis du er forælder til et lille barn, har du uden tvivl stiftet bekendtskab med det syngende makkerpar Popsi og Krelle . Det er to musikere, der har fornyet og fortolket en masse kendte børnesange. Derudover har de også skabt deres egne sange, som blandt andet handler om at tage til lægen.

Hvis du gerne vil glæde dit barn, har du mulighed for at købe forskelligt merchandise med Popsi og Krelle. Blandt andet kan du få CD’er, kasketter og meget andet. Det er også en oplagt mulighed for at holde dit barn beskæftiget, mens du selv koncentrerer dig om madlavningen.

En oplagt mulighed for at lære en masse sange

Børn elsker at synge. Det er også en fantastisk måde at lære sprog på. Derfor kan du faktisk heller ikke synge for meget, når du er sammen med dit barn. En stor fordel ved Popsi og Krelle er, at de har nyfortolket en masse gamle børnesange. Når du derfor sætter en CD med dem på, vil du formentlig også selv kunne synge med på sangene.

På den måde lærer dit barn sangene endnu hurtigere, og I kan begge hygge jer, mens I lytter til CD’en. Sangene vil uden tvivl også fremkalde en masse nostalgi fra din barndom, hvor du selv har sunget dem.

Vælg mellem forskellige former for merchandise

Foruden CD’erne med Popsi og Krelle, kan du også få en masse merchandise til dit barn. Blandt andet kan du vælge mellem:

  • Kasketter
  • Kort
  • Wallstickers
  • Tshirts

Derfor kan du helt sikkert også finde noget merchandise, som dit barn vil elske, blandt det store sortiment. Du kan også vælge blandt forskellige farver og størrelser, så du kan finde nøjagtig det merchandise, som falder allerbedst i dit barns smag.

En oplagt gaveidé

Hvis du ikke ved, hvad du skal give et lille barn i gave, er Popsi og Krelle altid en god idé. Langt de fleste småbørn elsker Popsi og Krelle, som de formentlig allerede har set på YouTube en del gange.

Derfor vil en gave med det syngende makkerpar helt klart være en favorit. Du har, som nævnt, også mulighed for at vælge mellem flere forskellige ting. Derfor kan du helt sikkert også finde en ting, der egner sig godt som jule- eller fødselsdagsgave til enten dit barn eller et barn i din familie.

Kendt fra YouTube

Popsi og Krelle er en stor sensation på YouTube, hvor deres videoer er blevet afspillet flere millioner gange. Det er til trods for, at de primært synger på dansk og målretter deres videoer til et dansk publikum.

Det vidner også om, at det er videoer, der er blevet afspillet mange gange rundt omkring hos danske børnefamilier.

Hvis du derfor synes, at du har hørt om makkerparret før, er det højst sandsynligt fra YouTube. Ligesådan optræder de ofte også i sommerlande, storcentre og lignende.

Kommentarer lukket til Glæd dit barn med Popsi og Krelle merchandise