Nyheder

Ønsker du hospitals praktik i udlandet?

Er du studerende indenfor sundhedssektoren eller overvejer du lige nu om det at være i sundhedssektoren er noget for dig? Ja så kan du med fordel afprøve dine kræfter et sted, hvor du uden tvivl vil være til stor gavn. Det er enormt vigtigt, når man skal vælge uddannelse, og når man er i gang med sin uddannelse, at man er sikker i sin sag, og at man føler at det fag man vælger passer til de ønsker man har. Men det med at være sikker, ja det kan være svært. Derfor er et praktikophold en rigtig god idé, således man kan komme ud og prøve, hvordan ens fag fungerer i den virkelige verden. Så læs med her, hvis du ønsker at høre mere om hvad et hospitals praktikophold i udlandet indebærer. 

Hospitals praktik med Try Medics 

Hvis tanken om at afprøve dine kræfter af i sundhedssektoren og sygeplejesektoren, ja så kan du med fordel tage et hospitals praktikophold i udlandet. Det danske firma Try Medics, bruger al deres tid, på at lave professionelle rejser til unge under uddannelse eller før uddannelse, som ønsker at komme ud og afprøve deres faglighed. Try Medics laver hospitals praktikker i Uganda og Zanzibar. Så du har altså muligheden for at komme ud og opleve Afrika og dets mange muligheder. Du kommer til at opleve et afrikansk hospital gennem observationer, og får dermed muligheden for at se hvordan sygehuse og hospitaler fungerer i andre dele af verden. Du vælger selv hvad du kunne tænke dig, din praktik skal omhandle. Hos Try medics kan du, afhængig af hvor langt du er i din uddannelse, vælge forskellige retninger. Du kan afprøve det at være jordmoder, læge, sygeplejerske, tandlæge og hvordan fysioterapi udøves. Der er altså et hav af muligheder og kun dine interesser sætter grænser. 

Oplev Afrika og en ny kultur 

Udover at opleve sygehuse og hospitaler i Uganda eller Zanzibar, jo så kan du også komme ud og opleve den smukke natur og kultur i landene. Du bor altså sammen med en masse andre praktikanter, og sammen får i muligheden for at opleve det rige dyreliv, de små landsbyer og meget mere. Du får altså ikke kun en faglighed med hjem, men også en masse store oplevelser. Både det at rejse ud og se en ny kultur, og blive klogere på sit eget liv og andres, men også det at være med til at hjælpe andre mennesker. Du kan altså med Try Medics udvikle dig selv som person, din faglighed, men også hjælpe en masse mennesker, som i sandhed har behov for hjælp og støtte. Try Medics er altså en virksomhed, som giver dig muligheden for at skabe en god praktik, hvor du i sandhed får jord under neglene og får lov til at afprøve alle de opgaver du overhovedet kan forestille dig. Så hvis du ønsker at komme foran dine medstuderende, eller måske få muligheden for at afprøve om faget er noget for dig, ja så klik ind på det ovenstående link. Her vil du se Try Medics hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om dem og deres mange hospitals praktikker. 

Kommentarer lukket til Ønsker du hospitals praktik i udlandet?