Badminton strenge
Nyheder

Hold din krop sund og rask

Mange af os bruger i dag størstedelen af vores arbejdsdag siddende, især efter et par år, hvor vi pga. corona har arbejdet hjemmefra. Derfor er det så vigtigt, at vi holder vores krop sund og i gang, efter arbejdsdagen slutter. Vi skal spise sundt, men også opbygge muskler, så vi giver vores krop de bedste betingelser.

Mange går død i fitness og løbeture

Fitness-bølgen har gennem senere år været et voksende fænomen i Danmark. Vi vil alle vise, at vi har selvdisciplin, og at vi gerne vil være sunde. Samtidig er det praktisk, at der er en fleksibilitet, hvor du kan komme, lige når det passer ind i dit skema. De fleste af os danskere, har prøvet at have et medlemskab hos en fitnesskæde, men mange har også oplevet, hvor svært det kan være at komme afsted efter en lang arbejdsdag. Manglen på synlige resultater efter første måned betyder, at mange mister motivationen, idet der heller ikke er nogen, som forventer at de dukker op. Det kræver med andre ord, at man kan motivere sig selv til at komme afsted.

På en holdsport er der forventninger

Derfor er der klare fordele ved at vælge at holde sig aktiv i en sportsgren, hvor der er folk, som forventer, at du dukker op. Mange danskere har blandt andet fulgt Viktor Axelsen i fjernsynet, og fundet en interesse for sporten badminton. Dette er en sport, som både giver dig mulighed for at spille én mod én, men også to mod to. Der er altså pludselig nogen der forventer, at du dukker op, idet det kræver spillere på begge sider af nettet. Det eneste du skal have styr på er, at der er badminton strenge på din ketcher. Når der er styr på det har du en sport, hvor du både holder din kondition ved lige, men også har socialt samvær med dem du træner med. Ved en holdsport som denne, får du også skabt en rutine omkring din hverdag, hvor du har en fast aftale om at komme afsted og være aktiv.

Kosten bidrager til en sund hverdag

Selvom dine badminton strenge er monteret stramt på din ketcher, så behøver din kostplan ikke være lige så stram. Det vigtigste er, at du får dine proteiner og kalorier. I en aktiv hverdag skal en mand i gennemsnit indtage et sted mellem 2500-3000 kcal, og en kvinde cirka 1500-2000 kcal. Der findes mange forskellige måder at holde øje med sit kcal-regnskab. Mange gør brug af apps på deres smartphones, hvor man kan beregne sit indtag i løbet af en dag. På denne måde danner man sig også et indblik i, om man får den kost, som man har brug for. Tallene for oven er selvfølgelig vejledende, og disse tal kan variere alt efter, hvad man vil opnå. Hvis man leder efter råd og vejledning, kan man begynde at kigge på at finde en kostplan, der kan afdække ens specifikke behov.

Kommentarer lukket til Hold din krop sund og rask